Menu

FIFA a introdus o noua regula in fotbal: Jocul va fi intrerupt timp de 3 minute

opzioni binarie piattaforme italiane FIFA a introdus o noua regula in fotbal: Jocul va fi intrerupt timp de 3 minute

piattaforma per opzioni binarie FIFA a introdus o noua regula in fotbal, in cazul jucatorilor care se lovesc la cap.

Astfel, partida urmeaza sa fie intrerupta timp de 3 minute, pentru a-i permite jucatorului sa-si revina.

opzioni binarie 50 centesimi Dupa aceste trei minute, decizia de a reveni pe teren nu-i va mai apartine jucatorului, ci doctorului, relateaza New York Times.

bdswiss testen Decizia vine pentru a nu-i mai lasa se continue jocul pe fotbalistii care au suferit o comotie cerebrala si a risca astfel o tragedie.

http://mksplumbing.com.au/?sese=iq-optinion&c36=2b iq optinion Regula a fost readusa in atentie opiniei publice dupa o ciocnire petrecuta la Campionatul Mondial de fotbal feminin, intre jucatoarele Morgan Brian (SUA) si Alexandra Popp (Germania).

forex öppettider halmstad Desi vizibil ametite, cele doua au reintrat pe teren si au continuat sa joace, cu acordul medicilor!

http://lesbian-spankings.com/?siska=iq-option-web iq option web Astfel, jurnalistii americani solicita ca regula FIFA sa fie schimbata si ca decizia finala sa-i apartina unei persoane neutre, nu doctorilor celor doua echipe.

I.G.

 

trading finanziario binario demo Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/fifa-a-introdus-o-noua-regula-in-fotbal-jocul-va-fi-intrerupt-timp-de-3-minute-1371318

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

principali indicatori opzioni binarie 0 aiuti con iq option cosa sono le operazioni binarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri