Menu

Încă doi fotbalişti români spre Premier League. Ronaldo de România e gata să facă marele pas

topoption Încă doi fotbalişti români spre Premier League. Ronaldo de România e gata să facă marele pas

Juniorul Vlad Dragomir a fost primul fotbalist român care a semnat vara aceasta cu o formaţie din Premier League, Arsenal Londra. El ar putea fi urmat în foarte scurt timp de alţi doi conaţionali, la fel de tineri.
 
Marian Drăghiceanu (15 ani) şi Ronaldo Andrei Deaconu (17 ani) se află în acest momentul de faţă la gruparea engleză de Premier League Stoke City, pentru a da probe de joc la formaţia pregătită de Mark Hughes.
 
Drăghiceanu a fost legitimat în sezonul trecut la Ceahlăul Piatra Neamţ şi a debutat în Liga 1, în meciul cu Oţelul, din etapa 32, fiind cel ma tânăr jucător care a evoluat sezonul trecut în prima ligă din România.
 
În vârstă de 17 ani, Ronaldo Deaconu evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv şi a fost legitimat până acum în Olanda, la juniorii lui Twente." wieviel kann ich nach der ersten einzahlung bei 24option einzahlen Ronaldo, pregătit să dea probe la Stoke", scrie presa britanică, preluată de prosport.ro.
 
buy lisinopril online canada "Nu, nu este vorba despre acel Ronaldo (n.r. Cristiano) puma trade come funziona , nici despre celălalt (n.r. Luís Nazário de Lima) binaire opties ideal , ci de un internaţional român Under 18, Ronaldo Deaconu. Tastylia Portugal Deaconu şi compatriotul său Marian Drăghiceanu sunt pregătiţi pentru probe de joc la Clayton Wood, într-o încercare a echipei de a întări echipa de tineret. Mijlocaşul stânga Drăghiceanu a devenit unul dintre cei mai tineri debutanţi din istoria fotbalului românesc după ce a jucat pentru Ceahlăul Piatra Neamţ la doar 15 ani. http://jonmcculloch.com/?svil=binary-option-broker-list&b53=f6 binary option broker list Ronaldo Deacono, 17 ani, a jucat în Olanda anul trecut, pentru echipa U19 a lui Twente şi cea U21 a lui Heracles", mai scrie presa din Anglia.

sbi australia forex rates Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/inca-doi-fotbalisti-romani-spre-premier-league-ronaldo-de-romania-e-gata-sa-faca-marele-pas_229649.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

miglior sito di opzioni binarie 0 trading forum italia broker binary options restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri