Menu

Olanda, fara selectioner - Guus Hiddink a demisionat

agenzia opzionebinaria Guus Hiddink

buy Lyrica belfast Federatia Olandeza de Fotbal (KNVB) a anuntat ca Guus Hiddink a demisionat din functia de selectioner, cu un an inainte de expirarea mandatului, informeaza uefa.com.

"Imi pare rau ca lucrurile s-au terminat asa. A fost o onoare sa fiu selectioner al Olandei pentru a doua oara si ii urez succesorului meu noroc in drumul spre Euro-2016", a declarat Hiddink.

trading 60sekunden In varsta de 68 de ani, Hiddink a preluat nationala Olandei anul trecut, dupa plecarea lui Louis van Gaal. El a condus prima oara nationala in perioada 1994-98, ducand echipa in sferturile de finala ale Euro-'96 si in semifinalele Cupei Mondiale din 1998. De asemenea, el a condus nationala Coreei de Sud in semifinalele Cupei Mondiale din 2002 si nationala Rusiei in semifinalele Euro-2008.

opzioni binarie a tempo Locul lui Hiddink la nationala Olandei va fi luat de secundul acestuia, Danny Blind, sustine Mediafax.

straddle opzioni opzioni binarie rimbalzo Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20266397-olanda-fara-selectioner-guus-hiddink-demisionat.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binaire opties kassa 0 broker binäre optionen test options brokers restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri