Menu

UEFA va examina pe 6 iunie posibilitatea de a părăsi FIFA

  • Scris de Marian Burlacu
  • Categorie: Fotbal Extern

binaire opties ing UEFA va examina pe 6 iunie posibilitatea de a părăsi FIFA

iqoption software what do you think bout it binäre optionen 60 sekunden video Realegerea lui Sepp Blatter ca președinte al FIFA, în contexul în care acest for este zguduit de un scandal de corupție, e departe de a liniști apele. Din contră, Michel Platini a anunțat că pe 6 iunie UEFA va examina eventualitatea de a părăsi Federația Internațională de Fotbal Asociație.

opzioni binarie per neofiti Site-ul lequipe.fr anunță că francezul a dat de înțeles că numeroși conducători ai unor federații de fotbal din Europa militează pentru ieșirea din forul mondial. ”Eu sunt reprezentant al acestora. Ne vom reuni cu ocazia finalei Ligii Campionilor, pe 6 iunie, la Berlin. Vom purta discuții și vom vedea ce vom putea face”, a declarat Michel Platini, care n-a dorit să intre într-o polemică cu Sepp Blatter, ci s-a referit la Prințul Ali, adversar al elvețianului în alegeri: ”UEFA a fost în spatele lui și a făcut un scor bun. A pornit de la zero pentru a ajunge la 73 de voturi”.

 

opzioni binarie bd swiss binäre optionen handeln in der schweiz Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/uefa-va-examina-pe-6-iunie-posibilitatea-de-parasi-fifa-215754.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

iqoption demo gratuita 0 forum sulle opzioni binarie opzioni forex restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri