Menu

Uluitor! Zlatan Ibrahimovici, la un pas de moarte!

  • Scris de Paul Tecuceanu
  • Categorie: Fotbal Extern

trading di opzioni binarie automatizzato com Uluitor! Zlatan Ibrahimovici, la un pas de moarte!

bdswiss wie geht das http://tarbitoitutargalt.ee/?yaichko=opzioni-binarie-dove-si-pu%C3%B3-depositare-con-paysafecard&3c5=0f opzioni binarie dove si puó depositare con paysafecard Peter Mangs (43 de ani), un suedez condamnat la închisoare pe vaiță pentru omor și tentativă de omor, a făcut o dezvăluire șocantă. Nordicul a scris în autobiografia sa că, în urmă cu câțiva ani, a intenționat să-l asasineze pe Zlatan Ibrahimovici (33 de ani).

opzioni binarie segnali operativi Bărbatul a notat că ideea teribilă ia venit după ce într-o zi a văzut autoturismul lui Ibra parcat ilegal. Mangs s-a enervat și s-a dus acasă pentru a lua o armă, considerând că gestul fotbalistului a reprezentat un ”comportament tipic balcanic”.

opcje binarne trend follower Omul a luat arma, dar când s-a dus să-și împlinească planul, mașina jucătorului nu mai era acolo.

opções binárias legalidade Peter Mangs a fost condamnat la închisoare pe viaţă în urmă cu doi ani, pentru două crime şi opt tentative de omor.

vantaggio sleale opzioni binarie Zlatan Ibrahimovici s-a născut la Malmo, orașul în care Mangs a săvârșit omorurile care l-au dus în pușcărie, în 1981 şi şi-a început cariera la echipa locală. 

 

vantage fx erfahrungen Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/uluitor-zlatan-ibrahimovici-la-un-pas-de-moarte-205946.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

opcje binarne onomatopeja 0 binaire opties demo.com Orlistat 120 mg purchase canada restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri