Menu

Posibil supertransfer pentru Florin Andone, la o fosta semifinalista de Liga

http://actioncooling.com/?kiko=bdswiss-%C3%A4hnliche&fc2=0e bdswiss ähnliche Posibil supertransfer pentru Florin Andone, la o fosta semifinalista de Liga

cherrytrade com de Florin Andone, jucator in prima liga spaniola la Cordoba este aproape de un mare transfer in cariera sa, la o fosta echipa de top 4 in Europa.

Andone este unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei care aproape sigur va retrograda in liga secunda sezonul viitor, fiind pe ultimul loc, cu 11 meciuri la rand fara victorie.

le azioni binarie cosa offrono Romanul a semnat un nou contract cu gruparea in alb si verde, clauza sa de reziliere fiind de 5 milioane de euro.

investera i forex Presa spaniola scrie acum despre un posibil transfer al atacantului de 21 de ani la Villarreal, echipa aflata in semifinalele Ligii in 2006:

buy Seroquel 300 mg "Cordoba nu mai are nicio sansa sa ramana in prima liga. Echipa are nevoie de 6 victorii in ultimele 8 meciuri, iar acest lucru nu se va intampla mai mult ca sigur. Acest lucru ar putea sa ii ofere lui Villareal posibilitatea sa se intareasca, fara eforturi financiare enorme. Fausto Rossi a fost imprumutat la Cordoba de Juventus, dupa ce Valladolid a retrogradat, iar "submarinul" ar putea fi a 5-a destinatie a fotbalistului in ultimii 5 ani.

futures options trading simulator Dar mai este si acest varf tanar, Florin Andone. Villareal l-a avut in curte in trecut, dar abia in acest sezon a explodat. E un fotbalist pe care il poate repatria", scrie site-ul spaniol villarrealusa.com.

social trading binäre optionen In acest sezon, Andone a punctat de 5 ori in 13 meciuri.

D.A.

 

 

lehrgang für binäre optionen Citeste mai mult http://www.ziare.com/villarreal/stiri-villarreal/posibil-supertransfer-pentru-florin-andone-la-o-fosta-semifinalista-de-liga-1358052

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri