Menu

Romanul Florin Andone, laudat de noul sau antrenor: El e ce trebuie sa fie Cordoba

best place to buy Revia no prescription in Arlington Virginia Romanul Florin Andone, laudat de noul sau antrenor: El e ce trebuie sa fie Cordoba

bdswiss Florin Andone, atacantul roman de la Cordoba, echipa de Primera Division, a fost laudat de noul antrenor al echipei, Jose Antonio Romero, care a venit in locul lui Miroslav Djukici, omul care l-a promovat pe roman in prima echipa.

Romero a acordat un interviu pentru presa locala, cotidianului Cordopolis mai exact, el avand numai cuvinte de lauda pentru roman:

trading opzioni binarie 60 secondi deposito 50 euro "Florin este intruchiparea a ceea ce ar trebui sa fie Cordoba. Este unul dintre punctele noastre de referinta, datorita muncii sale, sigurantei, fortei, determinarii, ambitiei. Le are pe toate.

aprire un conto trader Incercam sa-i oferim putin mai multa liniste pentru a putea progresa in continuare. Va fi un jucator foarte important pentru noi in aceasta ultima parte a campionatului si in viitorul clubului, sunt convins", spunea Romero.

binaire opties boek Cordoba a pierdut sambata cu Atletico Madrid, scor 0-2, aceasta fiind a zecea infrangere la rand pentru alb-verzi. Echipa e pe ultimul loc cu doar 18 puncte acumulate.

24option conto demo D.A.

 

christian becker optionweb com binäre optionen ing diba Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/romanul-florin-andone-laudat-de-noul-sau-antrenor-el-e-ce-trebuie-sa-fie-cordoba-1356730

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

come fare soldi col trading 0 capital one forex cyprus 30 secondi opzioni binarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri