Menu

UEFA a sanctionat Steaua: Doua partide cu portile inchise, dupa incidentele de la meciul cu Dinamo Kiev

Tastylia Supplier Comisia de Disciplina a UEFA a sanctionat-o pe Steaua cu doua meciuri disputate pe teren propriu cu portile inchise, pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev (Europa League, sezonul 2014-2015), informeaza site-ul oficial al campioanei Romaniei la fotbal.

var köper man Sildenafil Citrate säkert "Comisia de Disciplina a UEFA a sanctionat clubul nostru pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contand pentru grupele UEFA Europa League din sezonul 2014-2015. Astfel, Campioana Romaniei va disputa urmatoarele doua partide de pe teren propriu din cupele europene cu portile inchise, iar clubul a fost amendat cu suma de 20.000 de euro. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie este acela ca spectatorii au folosit lasere, au aruncat torte si au afisat un banner cu tenta rasista in timpul jocului cu Dinamo Kiev, abateri prevazute de articolele 14 si 16-2 (literele c si d) din Regulamentul Disciplinar al UEFA", se precizeaza pe site-ul steauafc.com.

beleggen met binaire opties Oficialii campioanei Romaniei au anuntat ca vor face apel la aceasta decizie a UEFA.

opzioni binarie forum commenti binäre optionen 60 sekunden analysen Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-19479703-uefa-sanctionat-steaua-doua-partide-portile-inchise-dupa-incidentele-meciul-dinamo-kiev.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

buy a heart lyrics 0 broker test binäre optionen binary options put call parity restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri