Menu

Vlad Chiricheș, împrumutat la Roma până la finalul sezonului!

  • Scris de Bogdan Teodorescu
  • Categorie: Fotbal Extern

best binary options brokers usa Vlad Chiricheș, împrumutat la Roma până la finalul sezonului!

billigt viagra tabletter treading on line UPDATE 16.24 / Vlad Chiricheș va evolua la Roma, în retur. Conform tuttomercatoweb.com, fundașul român și-a dat acordul pentru împrumutul la echipa de pe ”Olimpico”.

tastylia side effects Roma a ajuns la un acord cu Totenham pentru un împrumut pe 6 luni, cu opțiune de cumpărare.

tastylia uk banner opzioni binarie su gazzetta it Vlad Chiricheș (25 de ani) nu a fost convocat de antrenorul Mauricio Pochettino în lotul celor de la Tottenham Hotspur, care a învins în deplasarea de la West Bromwich Albion (3-0), în etapa a 23-a din Premier League.

trading itm options Situația s-a repetat la precedenta partidă a celor de la ”Spurs”, Atunci, s-a spus că internaționalul român a lipsit din cauza accidentării la spate. De această dată însă, se pare că motivul a fost altul.

Conform site-ului Football-italia.net și Sky Sport Italia, Roma a ajuns la un acord cu Tottenham în privința transferului fundașului român. Acesta ar urma să fie împrumutat până la sfârșitul sezonului, urmând ca italienii să plătească 10 milioane de euro, dacă vor dori să-l achiziționeze definitiv.

 

chiusura iq option Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/vlad-chiriches-aproape-de-roma-transferul-se-poate-rezolva-cateva-ore-151297.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

sonia salerno opzioni binarie 0 nadex binary options scam anna sante autopzionibinarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri