Menu

TAS vine cu o veste groaznica pentru Adrian Mutu: Cati bani trebuie sa-i plateasca lui Chelsea

binära optioner svenska mäklare Adrian Mutu credea ca a scapat de scandalul Cocaina, insa lucrurile sunt departea de a fi rezolvate.

TAS a hotarat, la mijlocul acestei saptamani, ca Juventus si Livorno nu trebuie sa-i plateasca nimic gruparii italiene.

opzioni binarie euro dollaro Verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane nu e insa valabil si in cazul lui Mutu.

http://onodenje.com/?strydor=binary-option-trading binary option trading "Mutu inca este urmarit in acest caz. Si trebuie sa-i plateasca lui Chelsea 17 milioane de euro", ar fi mesajul celor de la TAS, conform Gazeta Sporturilor.

Köp Cialis Kalmar Totusi, conform unor surse, se pare ca va fi aproape imposibil ca formatia britanica sa-si recupereze banii, din moment ce atacantul a anuntat ca se retrage.

iqopzioni binarie Cele 17 milioane cerute de Chelsea reprezinta suma pe care a platit-o in 2003 celor de la Parma pentru transferul lui Mutu.

swing trading in the money options In 2004, Chelsea i-a reziliat insa contractul lui Mutu, dupa ce l-a prins dopat cu cocaina. Mutu a semnat apoi cu Juventus, via Livorno.

 

Get Tastylia (Tadalafil Oral Strips) to buy Tastylia France Citeste mai mult http://www.ziare.com/adrian-mutu/stiri-adrian-mutu/tas-vine-cu-o-veste-groaznica-pentru-adrian-mutu-cati-bani-trebuie-sa-i-plateasca-lui-chelsea-1344699

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

anyoptions betrug 0 cual es la mejor plataforma para invertir en opciones binarias http://suleibnitz.at/?opyre=bin%C3%A4re-optionen-steuererkl%C3%A4rung&2ad=4c binäre optionen steuererklärung restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri