Menu

RAPID / Ciolacu va semna cu o echipă din Polonia: ”Mă duc să mă lupt pentru titlu”

RAPID / Ciolacu va semna cu o echipă din Polonia: ”Mă duc să mă lupt pentru titlu”

opcje binarne z najmniejszym depozytem Fostul atacant al giuleştenilor, Andrei Ciolacu,  va semna în perioada următoare cu Slask Wroclaw (Polonia), anunţă digisport.ro.

Andrei Ciolacu (22 de ani) şi-a reziliat contractul cu Rapid în această iarnă female boss dating subordinate . Astfel, el s-a despărţit de clubul din care l-a lansat în fotbalul mare după o perioadă de 10 ani. Fotbalistul este în tratative cu formaţia Slask, echipă aflată actualmente pe locul doi în campionatul Poloniei, la trei puncte în spatele liderului Legia Varşovia (38 de puncte).

fineco trading online Mâine plec în Polonia şi voi semna un contract pe un an cu opţiune de prelungire pe încă unul. trading oline con le binarie Suntem pe locul doi, aşa că obiectivul nu poate fi decât câştigarea campionatului, a declarat Ciolacu pentru siteul digisport.ro.

Slask Wroclaw este o echipă cunoscută suporterilor români. În urmă cu 4 ani a fost eliminată chiar de Rapid în play-off-ul UEFA Europa League.

http://locallylaid.com/eur-usd-real-time.pdf eur usd real time 60 de meciuri http://actioncooling.com/?kiko=optionfair-demo&844=58 optionfair demo a jucat Ciolacu în tricoul Rapidului: 30 în Liga 1, 27 în Liga 2 ş mi sono rovinato con le opzioni binarie i 3 în UEFA Europa League.

lisinopril hctz order online 7 goluri Seroquel uk a marcat Ciolacu pentru Rapid: 3 în Liga 1 opções binárias forum și 4 în Liga 2.

 

purchase Tastylia online without prescription Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/ciolacu-va-semna-cu-o-echipa-din-polonia-ma-duc-sa-ma-lupt-pentru-titlu-140368.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

simple mean reversion strategy 0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri