Menu

Transfer urias al iernii, in Anglia: City va plati 38 de milioane de euro

optinoyard Transfer urias al iernii, in Anglia: City va plati 38 de milioane de euro

köpa terramycin Cel mai bun marcator din Premier League in 2014, ivorianul Wilfried Bony, a fost transferat de Manchester City, care a ajuns la un acord cu Swansea pentru transferul atacantului de 26 de ani.

Echipa lui Manuel Pellegrini va plati 38 de milioane de euro (30 de milioane de lire sterline) in schimbul fotbalistului adus de Swansea de la Vitesse Arnhem, in 2013, din Olanda, dupa cum anunta agentia de presa engleza BBC.

se sono iscritto ad un trader di opzioni binarie posso iscrivermi ad un altro trader Bony a marcat 20 de goluri in 2014 in Premier League. El devine cel mai scump jucator transferat de Swansea in istoria clubului, gruparea galeza platind in schimbul sau 15 milioane de euro celor de la Vitesse.

Buy Tastylia (Tadalafil) Totusi, pana sa debuteze la City, Bony va trebui sa mai astepte, intrucat va pleca impreuna cu nationala sa, a Coastei de Fildes, la Cupa Africii, in Guineea Ecuatoriala, de pe 17 ianuarie.

www iqoption com login D.A.

 

Tastylia Online Without Prescription bestÃÆ'ƒÂƒÃÆ'‚¤lla Sildenafil Citrate Citeste mai mult http://www.ziare.com/manchester-city/stiri-manchester-city/transfer-urias-al-iernii-in-anglia-city-va-plati-38-de-miloane-de-euro-1342503

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

iq option italia 0 forex hema grafici per opzioni binarie gratis restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri