Menu

Presa din Anglia: Iata echipa cu care va semna Dan Petrescu

binära optioner minsta insättning Dan Petrescu e pe punctul de a semna cu o echipa din Marea Britanie.

"Bursucul", in prezent liber de contract dupa ce luna trecuta s-a despartit de Al Arabi din Qatar, poarta negocieri avansate cu Nottingham Forest, grupare din liga secunda engleza.

come fare soldi online gratis "Sursele noastre ne spun ca Dan Petrescu il va inlocui pe Stuart Pearce la Nottingham Forest", noteaza un cotidian britanic.

come funziona il trader online Dupa 24 de etape jucate in Championship, Nottingham ocupa locul 11, cu 31 de puncte, la 9 puncte distanta de ultimul loc ce duce in playoff.

opcje binarne topoption In ultimele 7 etape, Nottingham are 4 infrangeri si 3 egaluri.

optionen handel lernen De altfel, si impresarul lui Dan Petrescu, Nicolae Parnau, a anuntat ca acesta e foarte aproape de a reveni pe banca unei echipe.

http://stmarysvancouver.ca/?victor=second-option second option Dan Petrescu (47 de ani) le-a mai pregatit in cariera sa pe Sportul Studentesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova si Al Arabia.

guadagni opzioni binarie I.G.

 

top options brokers Citeste mai mult http://www.ziare.com/dan-petrescu/stiri-dan-petrescu/presa-din-anglia-iata-echipa-cu-care-va-semna-dan-petrescu-1342333

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri