Menu

Barcelona în criză. Messi s-a certat cu antrenorul, Puyol a demisionat, Zubizarreta a fost dat afară

فوركس حلال Barcelona în criză. Messi s-a certat cu antrenorul, Puyol a demisionat, Zubizarreta a fost dat afară

FC Barcelona a pierdut primul meci jucat în 2015, pierzând cu 0-1 duminică seara, meciul jucat pe terenul lui Real Sociedad. Înfrângerea a provocat un adevărat război în sânul grupării catalane. 
 
Lionel Messi a fost rezervă în prima partidă susţinută anul acesta de FC Barcelona, iar după înfrângerea suferită la San Sebastian, cu Real Sociedad (scor 0-1) presa spaniolă scrie că starul argentinian i-a făcut scandal în vestiar antrenorului Luis Enrique. Speculaţiile presei catalane sunt alimentate şi de faptul că Lionel Messi a lipsit şi de la antrenamentul de luni, care a fost deschis publicului, el motivând o gastroenterită.
 
Tot luni, conducerea clubului catalan a decis să-i rezilieze contractul lui Andoni Zubizarreta, directorul sportiv al clubului şi cel care se ocupa de transferuri, iar Carles Puyol a decis să plece şi el de la Barca. Lui Zubizarreta i se reproşează campania slabă de achiziţii din vara lui 2014, în principal aducerea lui Thomas Vermaelen, cel care nu a jucat nici un minut pentru Barcelona din cauza accidentărilor, dar şi eşecul în a transfera un fundaş dreapta, care să-l înlocuiască pe Dani Aleves, care a intrat în ultimele şase luni de contract.
 
Carles Puyol, cel care începând cu acest sezon a fost adjunctul lui Zubizarreta, a anunţat că va pleca de la Barcelona, printr-un mesaj pe Facebook.

investire con le opzioni binäre optionen browser demo Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/barcelona-in-criza-messi-s-a-certat-cu-antrenorul-puyol-a-demisionat-zubizarreta-a-fost-dat-afara_193442.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://www.ideas-frescas.es/?melexa=come-fare-soldi-con-opzioni-binarie&04a=35 come fare soldi con opzioni binarie 0 online Seroquel purchase opzioni binarie si o no restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri