Menu

Patronul de la Olympiakos, cu o avere de 750.000.000 $, arestat: manipula meciuri pentru pariuri

  • Scris de Cristina Toma
  • Categorie: Fotbal Extern

beställa flagyl Patronul de la Olympiakos, cu o avere de 750.000.000 $, arestat: manipula meciuri pentru pariuri

purchase Requip without a prescription overnight shipping binary options 30 minute strategy Patronul clubului grec Olympiakos Pireu a fost arestat, după ce s-a descoperit că făcea parte dintr-o reţea care manipula rezultatele meciurilor de fotbal, pentru a frauda casele de pariuri, anunţă poliţia elenă.

24option com ГЁ affidabile Evangelos Marinakis a fost luat în custodia poliţiei, fiind acuzat că, în perioada 2011-2013, a făcut mai multe blaturi în campionatul intern. Conform publicaţiei Sportal.gr, procurorii au dovezi clare împotriva lui Marinakis.

binary options bums Patronul lui Olympiakos este numai una dintre cele 16 persoane din fotbalul grec care au trucat meciuri, pentru a obţine bani din pariuri.

binäre optionen ard Marinakis, care are o avere estimată la 750 de milioane de dolari, a devenit patronul lui Olympiakos în 2010 şi se află din 2011 în atenţia procurorilor greci, privind trucarea de meciuri.

 

http://fiontar.ie/?v=binäre-optinen binäre optinen http://sensuousmuse.com/?tormozok=opsioni-binarie&cd5=b7 opsioni binarie Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/patronul-clubului-olympiakos-pireu-care-o-avere-de-750-000-000-fost-arestat-manipula-meciuri-pentru-pariuri-121051.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binäre optionen alles verloren 0 binära optioner bra köpa Viagra snabb leverans restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri