Menu

Cum pregătesc Piţi şi Reghe derby-ul Arabiei Saudite

  • Scris de Viorel Tudorache
  • Categorie: Fotbal Extern

http://www.acs-supervisionconsult.nl/ninde/1898 http://www.swazilandforum.com/?n=iqoption-demo iqoption demo Victor Piţurcă nu mai este la fel de atent cu înfăţişarea sa de când antrenează în Golf. Fostul selecţioner a apărut cu o barbă neglijentă la antrenamentul de ieri al echipei sale, Al Ittihad (Arabia Saudită).

Piţi pregăteşte cu multă îndârjire derby-ul cu Al Hilal, echipa lui Laurenţiu Reghecampf, programat pe 1 decembrie, la Jeddah.

În timp ce Piţurcă îşi aleargă jucătorii pe plajă, în cantonamentul din Emiratele  Arabe Unite, Laurenţiu Reghecampf profită de întreruperea campionatului şi se distrează în Las Vegas, cu soţia lui, Anamaria.

 

Reghe beneficiază de o minivacanţă după ce Al Hilal a avut o perioadă încărcată, care a culminat cu finala Ligii Campionilor Asiei, pierdută în dauna australienilor de la Western Wanderers Sydney (0-1, în tur, şi 0-0, în retur).

Al Ittihad ocupă locul 4, cu 22 de puncte, după nouă etape, iar Al Hilal este pe 5, cu 16 puncte, dar cu două jocuri mai puţin disputate.

pareri autopzionibinarie Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/cum-pregatesc-piti-si-reghe-derby-ul-arabiei-saudite-105607.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri