Menu

Serbia a castigat cu 3-0 meciul cu Albania, fara a primi insa punctele pentru victorie

opzioni binarie bilaterali Instanta disciplinara a UEFA a decis sa acorde Serbiei victoria, cu 3-0, dupa oprirea meciului cu Albania pentru calificarea la Euro 2016, in 14 octombrie, la Belgrad, fara a-i acorda insa si punctele pentru victorie, au anuntat vineri Federatia sarba si UEFA, citate de AFP.

In plus, UEFA a impus Serbiei doua meciuri fara spectatori. Cele doua federatii, albaneza si sarba, vor plati fiecare cate o amenda de 100.000 euro.

Tastylia Wholesaler Federatia albaneza a anuntat ca va ataca in apel decizia UEFA.

var köper man Viagra "Decizia comisiei este stranie si inacceptabila. Federatia albaneza de fotbal va face apel la aceasta decizie pentru a obtine cele trei puncte ale victoriei", a declarat Federatiei, Ilir Shulku.

purchase Tastylia online without prescription Meciul Serbia - Albania, care se disputa la Belgrad, in preliminariile Euro-2016, a fost intrerupt in minutul 41, din cauza incidentelor, la scorul de 0-0.

opzioni binarie strategia straddle O drona cu un drapel albanez a fost lansta deasupra arenei si a provocat furia jucatorilor sarbi, Mitrovici reusind sa prinda acest steag, moment in care a izbucnit o incaierare generala, iar fanii au intrat pe teren.

opcje binarne platforma Meciul a fost intrerupt de arbitrul englez Martin Atkinson, dupa ce si fumigene si petarde au fost aruncate in teren.

opzioni binarie 60 sec broker Seroquel no doctors prescription Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-18368896-serbia-castigat-3-0-meciul-albania-fara-primi-insa-punctele-pentru-victorie.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri