Menu

Ciprian Marica a ajuns la cuţit. Cât va LIPSI atacantul de pe teren

  • Scris de Maris Dascaliuc
  • Categorie: Fotbal Extern

andrea bianchi giocare in borsa Ciprian Marica a ajuns la cuţit. Cât va LIPSI atacantul de pe teren

beställning Tadalafil order Priligy without rx from us pharmacy Ciprian Marica, atacantul celor de la Konyaspor, a ajuns pe masa de operaţie şi va lipsi de pe gazon între 6 şi 8 săptămâni.

kan man köpa Viagra utan recept Ciprian Marica a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în limba turcă adresat suporterilor echipei Konyaspor, în care a precizat că trebuie să fie operat la piciorul drept.

الخيارات الثنائية المخططات الاستراتيجية purchase Seroquel no prescription cheap “Dragi suporteri ai echipei Konyaspor. Vă primesc în fiecare zi mesajele şi vreau să vă ofer informaţii în legătură cu starea mea de sănătate: ştiu că vreţi să mult timp să mă vedeţi pe teren şi nu am cuvinte să spun cât de trist sunt pentru că nu pot să intru pe teren şi să mă lupt până la ultima picătură de sudoare. Order 20 MG Tastylia Tadalafil Oral Strips Online Am probleme şi acum din cauza accidentării pe care am suferit-o în urmă cu 3-4 săptămâni, nu m-au ajutat injecţiile cu cortizon şi tratamentul cu acid hialuronic. Din păcate este necesară o operaţie la menisc la piciorul drept, ceea ce înseamnă că voi rămâne departe de voi 6-8 săptămâni”, a precizat Marica.

Marica este legitimat la Konyaspor din vara acestui an, după cinci etape, Konyaspor ocupă locul 10 în clasamentul campionatului turc, cu 5 puncte.

 

binaire opties gratis proberen Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/ciprian-marica-ajuns-la-cutit-atacantul-nationalei-va-lipsi-o-perioada-lunga-92921.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri