Menu

UEFA a decis blocarea primelor de participare in cupele europene pentru cinci cluburi, printre care se numara Astra si CFR Cluj

sbswiss UEFA

http://www.nc-mentor.com/?deltabank=bin%C3%A4re-optionen-coaching&f84=09 binäre optionen coaching Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA (CFCB) a decis ca primele de participare in cupele europene sa fie blocate in cazul a cinci grupari, intre care se numara si Astra Giurgiu si CFR Cluj, informeaza site-ul oficial al clubului european, potrivit Mediafax.

stanozolol quantas vezes por semana Alaturi de Astra si CFR Cluj, mai sunt vizate de aceasta masura gruparile Bursaspor, Buducnost Podgorica si FK Ekranas.

beställ Sildenafil Citrate postförskott UEFA a precizat ca primele au fost blocate dpentru ca s-a constatat ca la data de 30 iunie 2014 cluburile aveau "restante financiare importante fata de alte grupari, fata de angajati si/sau autoritati".

http://www.ideas-frescas.es/?melexa=opzioni-binarie-certificate&111=f6 opzioni binarie certificate Masura de blocare a primelor este provizorie, in asteptarea unor investigatii suplimentare. Decizia va ramane in vigoare pana in luna decembrie, cand camera de investigatii a CFCB isi va completa evaluarea in privinta restantelor cluburilor in cauza, cu situatia financiara pana la 30 septembrie 2014.

guida trading on line pdf Echipa Astra Giurgiu participa in grupele Ligii Europa, dupa ce a jucat si in turul trei preliminar si in play-off, iar CFR Cluj a evoluat in doua tururi preliminare ale competitiei.

Tastylia online without prescription http://teen-spanking.com/?popka=sistema-de-comercio-mundial sistema de comercio mundial Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-18191468-uefa-decis-blocarea-primelor-participare-cupele-europene-pentru-cinci-cluburi-printre-care-numara-astra-cfr-cluj.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binäre optionen fundamentalanalyse 0 abatrade überweisung binäre optionen öffnungszeiten restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri