Menu

Maicon i-a facut o gluma incredibila unui coechipier: A fost exclus pe viata de la nationala Braziliei

trading sentiment Maicon i-a facut o gluma incredibila unui coechipier: A fost exclus pe viata de la nationala Braziliei

Tadalafil Oral Strips Australia Maicon a fost exclus pe viata, in weeekend, din http://statusme.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://statusme.com/test-page opzioni binarie confronto nationala dianabol dbol Braziliei, dupa o farsa de-a dreptul incredibila.

A fost anuntul venit din senin, fara nicio explicatie din partea Federatiei de Fotbal din Brazilia, doar "motive disciplinare".

opzioni binarie retest Luni insa, un cotidian din Brazilia a dezvaluit motivul uluitor pentru care fostul coleg al lui Cristi Chivu de la Inter nu va mai fi chemat niciodata la nationala carioca.

60 sekunden trade demokonto Dupa amicalul jucat de Brazilia cu Columbia, incheiat cu scorul 1-0, Maicon a iesit intr-un club cu doi colegi de-ai sai, Elias si Oscar.

binäre optionen schlecht Elias n-a rezistat mult si s-a imbatat. Deranjat ca a trebuit sa aiba grija de colegul sau si nu a putut sa se distreze cum vroia, Maicon a decis sa se razbune pe acesta la intoarcerea la hotel.

Astfel, fundasul Romei s-a dus la bucatarie pentru a lua un ardei iute si lapte. Ce-a urmat e de domeniul fantasticului: Ardeiul i l-a intodus in anus, iar laptele a fost varsat pe haine!

La trezirea din betie, Elias s-a speriat si l-a intrebat pe Maicon ce s-a intamplat. Acesta din urma i-a spus ca patru barbati l-au rapit si l-au violat!

Socat de cele auzite, Elias s-a dus de urgenta la doctori si i-a povestit intamplarea si selectionerului Carlos Dunga.

In cele din urma, Maicon a recunoscut ca a fost doar o gluma, insa Dunga n-a gustat-o si a decis sa-l excluda pe fundasul dreapta de la nationala Braziliei.

75 de selectii si 7 goluri are Maicon pentru nationala carioca.

 

60sekunden strategie Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/maicon-i-a-facut-o-gluma-incredibila-unui-coechipier-a-fost-exclus-pe-viata-de-la-nationala-braziliei-1320713

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

betala skatt binära optioner 0 è difficile guadagnare con opzioni binarie opzioni binarie webank restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri