Menu

Manchester United, regina perioadei de transferuri - A cheltuit 193,55 milioane de euro

seriöse binäre option broker Cateva din transferurile facute de United in aceasta vara

opzioni binarie scommettre Perioada de transferuri din fotbalul european s-a incheiat luni noaptea, iar regina din punct de vedere al sumei cheltuite a fost, de departe, Manchester United. Formatia de pe "Old Trafford" a facut transferuri de 193,55 milioane de euro, informeaza Marca.

thaiforexschool money management Cel mai scump jucator transferat de United a fost Angel Di Maria, adus de la Real Madrid in schimbul a 75 de milioane de euro. De asemenea, la echipa a mai venit si Ander Herrera (36 de milioane de euro), cumparat de la Athletic Bilbao.

piattaforma di trading con demo vero Pe locul doi in clasamentul "cheltuitoarelor" se afla FC Barcelona, formatie care i-a adus, printre altii, pe Luis Suarez, Rakitic si Raul Bravo. In total, catalanii au cumparat de 157 milioane de euro.

iqoption postepay Podiumul este completat de Liverpool - a cheltuit 151,43 milioane de euro. Urmeaza Real Madrid (122,50 milioane de euro) si Atletico Madrid (111,10 milioane de euro).

Requip cheap piattaforma demo opzione binaria Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-18020666-manchester-united-regina-perioadei-transferuri-cheltuit-193-55-milioane-euro.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

purchase Priligy online no membership 0 is binary options gambling virtnext binary options restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri