Menu

Fotbal: Atletico a castigat Supercupa Spaniei dupa ce a invins echipa Real Madrid

Atletico Madrid a cucerit Supercupa Spaniei dupa ce a invins pe teren propriu echipa Real Madrid cu scorul de 1-0. In meciul tur cele doua formatii au remizat cu scorul de 1-1. Este pentru a doua oara in istorie cand Atletico reuseste sa castige acest trofeu. Astfel, Atletico reuseste prima victorie pe teren propriu in fata Realului dupa aproape 15 ani.

http://www.remedy-stores.com/?straysjatina=www-iq-option-com&f53=2d www iq option com Unicul gol al partidei a fost marcat de Mario Madzukici (minutul 2), transferat de spanioli in aceasta vara de la Bayern Munchen. In meciul tur, disputat pe 19 august, golurile au fost marcate de Raul Garcia pentru Atletico si de James Rodriguez pentru Real Madrid. Real a evoluat in aceasta competitie din pozitia de castigatoare a Cupei Spaniei, iar Atletico, din postura de campioana a Spaniei.

opzione binarie con soli 10 euro segnali operativi forex gratis Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-17950881-fotbal-atletico-cstigat-supercupa-spaniei-dupa-invins-echipa-real-madrid.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binary options min deposit 50 0 binäre optionen lernen buy Seroquel 300mg restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri