Menu

Rasturnare de situatie in cazul Rusescu: Anuntul antrenorului Sevillei

see url Rasturnare de situatie in cazul Rusescu: Anuntul antrenorului Sevillei

watch Situatia lui Raul Rusescu la FC Sevilla s-a schimbat din nou, antrenorul Unai Emery anuntand ca s-ar putea baza pe atacantul roman.

Rusescu a revenit la gruparea andaluza, insa nu a fost folosit deloc de Emery in meciurile de pregatire din aceasta vara. In schimb, i s-a transmis ca trebuie sa isi caute o noua echipa.

http://czechsim.cz/?oit4=how-safe-is-iq-option&6c7=e4 Acum, tehnicianul spune ca internationalul roman va fi cedat sub forma de imprumut, dar ca este asteptat inapoi la echipa daca va dovedi ca este un jucator bun.

http://coleface.com.au/category/offset-print/privacy-policy "Exista interes pentru Raul Rusescu din partea mai multor echipe. Cert este ca la Sevilla este o concurenta foarte puternica in ofensiva. In acest moment se antreneaza cu Sevilla, dar incercam sa-i gasim o echipa unde poate juca si, de ce nu, sa-l ajute sa revina la noi", a spus Unai Emery la Dolce Sport.

go Raul Rusescu a fost transferat de Sevilla in vara anului trecut, insa nu a reusit sa-l impresioneze pe antrenor si a fost imprumutat in Portugalia, la Braga.

http://stamparija-rankovic.com/?prilko=buy-Priligy-online-in-Fremont-California&158=ff Acum, romanului i se cauta o noua formatie dispusa sa-l imprumute in noul sezon.

http://blog.pinkprincess.com/?svecha=binary-alerts&179=14 M.D.

 

best binary options brokers with demo accounts Citeste mai mult http://www.ziare.com/raul-rusescu/sevilla/rasturnare-de-situatie-in-cazul-rusescu-anuntul-antrenorului-sevillei-1316277

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri