Menu

Cehii s-au unit împotriva noastră! ”Astra? Dinamo? O ştiu doar pe Steaua!”

  • Scris de Paul Tecuceanu
  • Categorie: Fotbal Extern

where buy metformin Cehii s-au unit împotriva noastră! ”Astra? Dinamo? O ştiu doar pe Steaua!”

robot opzioni binarie optionweb binary option demo account Lupta pentru coeficientul UEFA i-au unit pe cehi. Slovan Liberec si Viktoria Plzen au uitat de orice rivalitate şi au făcut front comul împotriva Petrolului şi a Astrei. Cele două formaţii din Cehia au călătorit cu acelaşi avion la Bucureşti.

وأوضحت الخيارات الثنائية Jucătorii lui Slovan Liberec au ironizat-o pe Astra înaintea meciului de mâine. Deşi nu are nicio treabă cu Europa din cazua insolvenţei, Dinamo nu a scăpat nici ea.

opzioni binarie anyoption anyopion ”N-am auzit nimic de această echipă. Dinamo? Nu-mi amintesc nici de ei. Din Romania o ştiu doar pe Steaua”, a declarat, atacantul lui Slovan,  Kevin Luckassen (21 de ani).

forex bank kostnad Lucrurile stau total opus în cazul celor de la Viktoria Plzen. Starul Adrian Mutu le dă fiori elevilor lui  Duşan Uhrin jr.  Marian Cisovski (34 de ani), fostul jucător al lui Poli Timişoara, legitimat acum la formaţia cehă, este de părere că Petrolul este o echipă extrem de puternică.  Fundaşul susţine că numele ”Briliantului” îl face să se teamă de dubla cu formaţia lui Răzvan Lucescu.

Meciul Petrolul – Viktoria Plzen, din prima manşă a turului III preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21:00, pe stadionul Ilie Oană.

În schimb, partida dintre Astra şi Slovan Liberec, contând pentru aceeaşi fază a competiţiei,  se va disputa tot mâine, de la ora 19:00, pe stadionul Marin Anastasovici, din Giurgiu. Acesta va fi prima întâlnire europeană care se va disputa pe arena giurgiuveană. 

 

buy premarin usa Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/cehii-s-au-unit-impotriva-noastra-astra-dinamo-o-stiu-doar-pe-steaua-51434.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://jonmcculloch.com/?svil=opzionibinarie-com-anna-da-roma&32e=38 opzionibinarie com anna da roma 0 broker opzioni binarie investimento minimo 1 euro opzioni trader restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri