Menu

FIFA a ridicat suspendarea federatiei nigeriene

option binary 15 FIFA

software opzioni binarie FIFA a anuntat vineri ca a ridicat suspendarea impusa federatiei de fotbal nigeriene (NFF) in data de 9 iulie din cauza ingerintelor guvernamentale, transmite AFP.

Tastylia (Tadalafil) Buy 20 MG "FIFA a luat act de retragerea procedurilor si a deciziilor juridice care ii impiedicau pe presedinte, membrii comitetului executive si congresul NFF sa gestioneze afacerile fotbalului nigerian si care, prin urmare, au dus la suspendare", arata FIFA intr-un comunicat de presa.

banc de binary options "Avand in vedere ca ordinea a fost restabilita in cadrul NFF iar conducatorii legitimi au fost reinstalati, FIFA a decis sa ridice suspendarea", precizeaza forumul.

binary options signals alerts FIFA a explicat anterior decizia sa de a suspenda federatia nigeriana prin faptul ca "NFF a facut obiectul unei actiuni in justitie a instantei supreme a Republicii Federale Nigeriene", care "ii impiedica pe presedintele NFF dar si pe membrii Comitetului Executiv sa conduca fotbalul nigerian".

empireoption purchase Lyrica canada Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-17701180-fifa-ridicat-suspendarea-federatiei-nigeriene.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

yahoo finanza opzioni binarie 0 indicatori per opzioni binarie kubota backhoe hookup restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri