Menu

Decizie surpriza in legatura cu Iker Casillas. Ce a hotarat presedintele Perez

site Decizie surpriza in legatura cu Iker Casillas. Ce a hotarat presedintele Perez

anonymous Real Madrid a luat o decizie in ce-l priveste pe Iker Casillas, portarul spaniol care a reprezentat unul dintre cei mai imprtanti jucatori madrileni in ultimii ani.

Astfel, Casillas ar fi ajuns la un acord cu presedintele clubului, Florentino Perez, iar portarul va mai ramane doar inca un an la Real Madrid, dupa cum anunta presa spaniola, prin cotidianul AS.

this contact form Chiar daca Iker mai are contract cu Real pana in 2017, el va pleca imediat dupa incheierea sezonului viitor, urmand sa fie lasat sa plece liber la finalul stagiunii.

source link El va avea 34 de ani vara viitoare si inca poate prinde un transfer la o echipa importanta.

http://www.ecoshelta.com/?kampys=opzioni-binarie-deposito-minimo-50&2a8=59 Iker Casillas a jucat 678 de meciuri pentru trupa madrilena, de altfel singura din cariera sa, incepand cu anul 1999, de cand Iker a promovat la prima echipa.

More hints D.A.

 

http://www.ivst-vz.de/?debin=60-sekungden-optionen-geschlossen-bdswiss 60 sekungden optionen geschlossen bdswiss http://moragbrand.com/?ljap=trading-binario-bitcoin&f43=e6 Citeste mai mult http://www.ziare.com/real-madrid/stiri-real-madrid/decizie-surpriza-in-legatura-cu-iker-casillas-ce-a-hotarat-presedintele-perez-1306910

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

iq option per pc 0 see this here http://thermovolt.se/?selimorno=bin%C3%A4ra-optioner-sidor&fdd=30 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri