Menu

​CM Fotbal: Xabi Alonso se retrage din nationala Spaniei dupa traseul dezastruos de la turneul final

Xabi Alonso spune adio nationalei Spaniei livecharts kostenlos Campionatul Mondial din Brazilia va fi ultima competitie la care Xabi Alonso va lua parte alaturi de nationala Spaniei, informeaza Marca. Mijlocasul celor de la Real Madrid a decis sa se retraga din prima reprezentativa dupa eliminarea prematura de la turneul final din vara acestui an.

Spania era una din marile favorite la castigarea titlului in Brazilia, insa campioana mondiala en-titre a fost eliminata dupa doar doua partide: 1-5 cu Olanda si 0-2 cu Chile.

binary options broker forums In urma acestor rezultate, Xabi Alonso a decis sa se retraga de la nationala Spaniei, la varsta de 32 de ani.

iq option review De-a lungul timpului, Xabi a marcat 16 goluri in tricoul "La Roja", echipa pentru care a bifat 113 meciuri.
 
Alonso a castigat alaturi de Spaniei trei trofee importante: Euro 2008, Euro 2012 si CM 2010.

binäre optionen 5 euro binary options trading with no minimum deposit Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-17525169-fotbal-xabi-alonso-retrage-din-nationala-spaniei-dupa-traseul-dezastruos-turneul-final.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

buy Priligy 120 mg in Lakewood Colorado 0 sito trading binario bonus benvenuto come guadagnare col trading binario restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri