Menu

Planul lui Putin pentru fotbalul din estul Europei: ce schimbare radicala pregateste

great post to read Fan cunoscut al sportului, Vladimir Putin a decis sa se implice si in fotbalul din estul Europei. Presedintele Rusiei pregateste o schimbare majora, prin infiintarea unei noi competitii.

La solicitarea lui Vladimir Putin, rusii incearca sa infiinteze Super Liga tarilor din Estul Europei, o competitie ce va reuni cele mai bune echipe din zona, scrie presa britanica.

http://amea.org.au/?doska=dating-agency-leeds-professionals "Este o prioritate pentru Putin", a declarat Alexandr Polyakov, un jurnalist rus care a urmarit cu atentie subiectul.

navigate to this website In acest sens, rusii au format deja un comitet de organizare, condus de Valery Gazzaev, iar doua tari si-au dat deja acordul.

http://blog.uniwatches.dk/?fliper=bin%C3%A4ra-optioner-traderush&cb9=81 "Cluburile din Belarus si Kazakhstan si-au manifestat un interes real pentru a lua parte la acest campionat unificat", spus Gazzaev, care a precizat ca doreste "infiintarea unuia dintre cele mai bune ligi din Europa".

source url Competitia se va bucura de sprijinul Gazprom, astfel ca miza financiara va fi una uriasa.

http://www.amplit.fi/?sepifa=bin%C3%A4ra-optioner-nackdelar&2ba=80 Putin a dorit sa infiinteze o competitie similara si la hochei, iar acest lucru i-a iesit.

http://ces.fi/?piskodrom=kostenloses-trading-demo-konto&3fd=43 C.S.

 

http://www.vickerstaffphotography.co.uk/?pariwko=K%C3%B6pa-Strattera-40-mg&9ee=9f Citeste mai mult http://www.ziare.com/vladimir-putin/stiri-vladimir-putin/planul-lui-putin-pentru-fotbalul-din-estul-europei-ce-schimbare-radicala-pregateste-1306729

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Binary options which indicator should i watch vikings 0 check over here news restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri