Menu

Oferta uriasa pentru creatorul lui Arsenal. Ce echipa ii ofera o suma imensa lui Wenger

mejores paginas para opciones binarias Oferta uriasa pentru creatorul lui Arsenal. Ce echipa ii ofera o suma imensa lui Wenger

demo opzioni binarie trading Arsene Wenger este unul dintre cei mai interesanti antrenori din Europa de ani de zile, curtat fiind mai in fiecare intersezon de trupe importante ale "batranului continent".

Mai nou, omul care a realizat un proiect atat de interesant la Arsenal Londra, este curtat de francezii de la Monaco, nemultumiti cu locul 2 obtinut de Claudio Ranieri in acest sezon de Ligue 1.

www operazioni binarie tradeslader Rusul Rybolovlev este dispus sa plateasca oricat pentru un antrenor care sa aduca titlul in Franta sezonul viitor si s-a gandit la Wenger, ademenindu-l cu salariul de 15 milioane de euro anual.

binary options good strategy Intre Wenger si Monaco exista o dragoste veche, avand in vedere ca din Franta el de la Monaco a plecat in Anglia, antrenand trupa monegasca intre 1987 si 1994.

opzioni binarie comprare con fideuram In plus, Wenger ar putea fi impins de dorinta de a face ceva nou, avand in vedere ca in ultimii 9 ani, nu a mai luat niciun trofeu cu Arsenal.

Best book for stock trading beginners market Sursa: ziare.com

forex valutaomvandlare sverige come puoi fare soldi Citeste mai mult http://www.ziare.com/arsenal-londra/stiri-arsenal-londra/oferta-uriasa-pentru-creatorul-lui-arsenal-ce-echipa-ii-ofera-o-suma-imensa-lui-wenger-1295818

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri