Menu

Barcelona ia in calcul vanzarea lui Lionel Messi - Pretentiile jucatorului sunt considerate exagerate

consigli opzioni binarie 60 secondi Lionel Messi nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei, argentinianul evoluand slab in ultimele partide ale catalanilor. Cu toate acestea, atacantul cere o marire substantiala de salariu pentru a semna o prelungire a intelegerii cu campiona Spaniei. Conducatorii de pe Camp Nou iau insa in calcul o despartire de jucator, din cauza pretentiilor exagerate, informeaza presa iberica.

binäre optionen viel geld verdienen Concret, Messi doreste aproximativ 400 de milioane de euro in 5 ani, plus 100% din drepturile sale de imagine. Cerintele sunt considerate exagerate de catre conducerea campioanei Spaniei.

binary options guide Barcelona ii ofera lui Lionel 200 de milioane pentru urmatoarele cinci sezoane si 80% din drepturile de imagine. Presa catalana vorbeste despre faptul ca pentru prima data in ultimul timp se ia in calcul o despartire de jucator.

binaire opties autotrader Clauza de reziliere a intelegerii este de 250 de milioane de euro, iar doua echipe sunt pregatite sa o achite: Manchester City si PSG.

anyoption agb In plus, atat britanicii cat si parizienii sunt gata sa ii dea lui Messi salariul dorit.

binär optionen strategien Castigator a patru Baloane de Aur, Lionel Messi ar putea sa se desparta in vara de Barcelona, echipa care l-a propulsat in fotbalul mare.

Cialis Billigt sverige Sursa: hotnews

binära optioner öppettider Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-17063611-barcelona-calcul-vanzarea-lui-lionel-messi-pretentiile-jucatorului-sunt-considerate-exagerate.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binary options historical data 0 fare trading binario http://irinakirilenko.com/?deribaska=steuerrecht-bin%C3%A4rer-handel&60f=d8 steuerrecht binärer handel restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri