Menu

Dan Petrescu, dat afara de la Dinamo Moscova - presa rusa

http://www.mylifept.com/?refriwerator=strategien-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen&fe6=74 Dan Petrescu, dat afara de la Dinamo Moscova - presa rusa

http://mohsen.ir/?danilov=استراتيجيات-وتكتيكات-الخيارات-الثنائية-الشعبي-تحميل Jurnalistii rusi sustin ca Dan Petrescu va fi demis din functia de antrenor principal al echipei Dinamo Moscova.

Miliardarul Boris Rotenberg, caruia Barack Obama i-a inghetat conturile financiare din SUA, va lua aceasta decizie in cazul in care Dinamo Moscova va pierde meciul cu Rubin Kazan, programat duminica, scrie ziarul Gazeta.

http://www.nursesnow.com.au/?sikvel=forex-pakistan-pound-rate&624=8e "Sunt mai multe motive pentru terminarea contractului. In partea a doua a campionatului, Dinamo a iesit virtual din lupta pentru titlu, iar Dan Petrescu are o relatie rece cu conducerea clubului. In plus, conducerea nu a fost multumita de campania de transferuri realizata de roman", scrie sursa citata.

De la reluarea campionatului din Rusia, Dinamo Moscova a bifat o victorie cu TSKA Moscova si o remiza cu Kuban Krasnodar.

Dinamo Moscova ocupa locul 4 in Rusia, cu 39 de puncte in 21 de partide.

http://www.paoloruggirello.it/?ireop=trading-binario-conto-demo-gratis Dan Petrescu mai are contract cu Dinamo Moscova pana in vara anului 2015. Salariul sau anual se ridica la 4 milioane de dolari.

C.S.

Sursa: ziare.com

http://sigmacreativeonline.com/google-changing-share/?replytocom=39 Citeste mai mult http://www.ziare.com/dan-petrescu/stiri-dan-petrescu/dan-petrescu-dat-afara-de-la-dinamo-moscova-presa-rusa-1289316

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://protak.se/?koftuna=bin%C3%A4ra-optioner-i-sverige&6a4=b9 0 optionyard nachrichten restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri