Menu

Maxim, gol şi pasă de gol în Bundesliga

buy lisinopril hctz 20 12.5 mg Maxim, gol şi pasă de gol în Bundesliga VIDEO

opzioni binarie programmi  

aprire un conto in 24option com Alexandru Maxim a revenit sâmbătă după-amiază la VfB Sttutgart, în meciul de pe teren propriu cu Eintracht Braunschweig, din etapa a 24-a a Bundesligii. Oaspeții au deschis scorul în minutul 24, prin Jan Hochscheidt, dar aceștia au păstrat avantajul doar 6 minute.

opzioni binarie strategia macd În minutul 30 Alex Maxim a reușit să egaleze, după o fază pornită de la Arthur Boka. Ivorianul a centrat de pe partea stângă, Martin Harnik a prelungit cu capul dintre doi fundași adverși și Maxim a ajuns înaintea lui Bicakcic și a trimis în paortă.

The best binary options platform reviews Acesta este al patrulea gol marcat de internaționalul român în acest sezon din Bundesliga, în care a prins 16 meciuri ca titular. Ultima oară Maxim înscrisese pe 26 octombrie anul trecut, în egalul, 3-3, de la Hamburg. El a punctat contra celor de la Braunschweig și în tur, când Stuttgart a câștigat cu 4-0. La 5 minute după golul românului Martin Harnik a punctat și el și și-a adus echipa în avantaj.

west midland dating sites Maxim a contribuit la a doua reuşită a gazdelor, după ce a trimis o centrare bună, respinsă de adversari şi reluată apoi în plasă de Harnik. Din păcate pentru echipa sa, Eintracht a egalat în minutul 82 prin Bicakcic, care a stabilit scorul final, 2-2.

bekanntschaften pfalz Stuttgart pune astfel capăt unei serii de 8 înfrângeri consecutive în Bundesliga, dar rămâne tot pe locul 15, primul desupra liniei, 20 de puncte, la fel ca și Hamburg, prima de sub linie.

Sursa: rtv.net

binära optioner låtsaspengar Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/maxim-gol-si-pasa-de-gol-in-bundesliga-video_131208.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

ava demo 0 Finpecia 1mg xe xe currency restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri