Menu

Presa din Spania: Contra va semna in urmatoarele ore cu o echipa din Primera Division!

opcje binarne historia Presa din Spania: Contra va semna in urmatoarele ore cu o echipa din Primera Division!

nfp binary options strategy Cosmin Contra ar putea pleca de la Petrolul Ploiesti in urmatoarele ore.

Presa din Spania anunta luni ca tehnicianul roman ar putea fi numit in functia de antrenor principal al celor de la Getafe.

http i opzionibinarie com Actualul antrenor, Luis Garcia, a intrat in dizgratia conducatorilor dupa rezultatele slabe din ultima perioada.

binary options robot download "In urmatoarele ore, Cosmin Contra, care are o relatie excelenta cu presedintele Angel Torres, ar putea ateriza in Spania, pentru a semna cu Getafre", noteaza publicatia AS.

binary options warrior Totusi, Contra neaga aceasta informatie: "N-am avut un contact oficial cu cineva din conducerea lui Getafe. Nu am fost sunat de nimeni. Nu ascund totusi ca visul meu e sa antreneze in Spania", a spus Gurita pentru Dolce Sport.

opzioni binarie sicure facebook Getafe ocupa locul 15 in clasamentul din Primera Division, cu 25 de puncte, la doar 4 puncte distanta de un loc retrogradabil.

boek over binaire opties Cosmin Contra (38 de ani) a jucat pentru Getafe in perioada 2006-2010, iar in perioada 2011-2012 a pregatit echipa a 3-a a clubului.

In prezent, Contra se afla sub contract cu Petrolul Ploiesti.

I.G.

Sursa: ziare.com

binäre optionen founder Citeste mai mult http://www.ziare.com/petrolul-ploiesti/stiri-petrolul-ploiesti/presa-din-spania-contra-va-semna-in-urmatoarele-ore-cu-o-echipa-din-primera-division-1283181

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

ajustar opciones financieras 0 cuenta demo gratis trading can i buy Viagra in Bridgeport Connecticut restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri