Menu

Arabii l-au facut sah-mat pe Olaroiu - decizia Tribunalului de la Lausanne

köp Viagra 50 mg online utan recept Arabii l-au facut sah-mat pe Olaroiu - decizia Tribunalului de la Lausanne

ikili opsiyondan para kazanan varmı Conflictul dintre Cosmin Olaroiu si seicii de la Al-Ain a trecut granitele Emiratelor Arabe Unite si a ajuns in Elvetia, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane.

Magistratii tribunalului din Elvetia au judecat apelul depus de Cosmin Olaroiu la decizia de suspendare timp de 6 luni din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Sildenafil Citrate säljes billigt Astfel, TAS a decis sa respinga apelul lui Olaroiu, sustinand ca fostul sau club are dreptate, iar suspendarea este justificata.

iq option funziona Olaroiu a fost suspendat de Federatia din Emirate pentru 6 luni si a primit o amenda in valoare de 100 de mii de euro.

opcje binarne giełda Antrenorul roman a semnat in vara cu Al-Ahli desi se afla inca sub contract cu Al-Ain. Pentru dubla semnatura, Olaroiu a fost suspendat in urma cu o luna.

opcje binarne jak zacząć Fostul stelist va afla daca va fi expulzat din Emiratele Arabe Unite pe 15 ianuarie, cand va fi judecat de tribunalul din Abu Dhabi.

tradin con opzione binarie Sursa: ziare.com

indikatoren binäre optionen Citeste mai mult http://www.ziare.com/cosmin-olaroiu/stiri-cosmin-olaroiu/arabii-l-au-facut-sah-mat-pe-olaroiu-decizia-tribunalului-de-la-lausanne-1276651

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

opzioni binarie rollover 0 stock option demo Tastylia Uk restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri