Menu

Dan Petrescu, propus pe banca tehnica a celor de la Tottenham

opcje binarne techniki ​Andre Villas-Boas a fost demis de la Tottenham, iar formatia din Premier League cauta un inlocuitor pentru tehnicianul lusitan. Dan Petrescu ar putea fi o solutie pentru gruparea de pe "White Hart Lane", dupa cum precizeaza agentul FIFA Victor Becali.

"L-as propune pe Dan Petrescu la Tottenham, are si o carte de vizita in mana, ai ce sa propui. Nu poti sa-l propui, de exemplu, pe Flavius Stoican, care n-a castigat nimic inca, desi face o treaba foarte buna la Dinamo" - Victor Becali, la Digisport 1.

binary options demo account no sign up Dan Petrescu a precizat in presa din Rusia ca ar fi tentat de postul de la Tottenham, dar ca are un contract bun la Dinamo Moscova si ca ii este aproape imposibil sa plece in acest moment.

Online money making from facebook in nigeria Sursa: hotnews

http://gayleharrell.com/a-letter-to-governor-scott-about-land-purchase/feed/ binary options demokonto unbegrenzt http://lindsaydobsonphotography.com/?kos=handel-bin%C3%A4re-optionen&031=e0 handel binäre optionen Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-16229603-dan-petrescu-propus-banca-tehnica-celor-tottenham.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://restauracefantasy.cz/?kljaksade=sind-bin%C3%A4re-optionen-steuerpflichtig sind binäre optionen steuerpflichtig 0 opzioni binarie casalinga http://jonmcculloch.com/?svil=iq-options-commenti&80d=e0 iq options commenti restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri