Menu

Josip Simunic (Croatia) va rata CM din Brazilia pentru ca a scandat sloganuri fasciste

http://thegobblersknob.com/?savikshyster=estrategias-para-opciones-binarias-gratis&5cc=9e estrategias para opciones binarias gratis ​Josip Simunic nu va putea evolua la Campionatul Mondial de fotbal din 2014, cu toate ca a obtinut calificarea alaturi de nationala Croatiei. Motivul este unul clar: a scandat sloganuri fasciste alaturi de fanii croati si a primit o suspendare de zece partide din partea FIFA, informeaza Mediafax.

Comisia de Disciplina a FIFA a "luat act de faptul ca jucatorul a scandat, alaturi de fani, sloganuri utilizate in timpul celui de-al doilea razboi mondial de miscarea fascista a ustasilor" si a apreciat ca "acestea sunt dicriminatorii si au adus atingere demnitatii unui grup de persoane pentru motive, intre altele, de rasa, religie sau origine", a explicat FIFA.

where did you buy Priligy in West Jordan Utah "Dupa ce a luat in considerare toate circumstantele cazului si avand in vedere gravitatea incidentului, comisia a decis sa suspende jucatorul pentru zece meciuri", a precizat FIFA intr-un comunicat de presa.

binaire opties recensies In acelasi timp, Simunic are interzis pe stadioane in timpul acestor partide si a fost si amendat cu 30.000 de franci elvetieni.
autopzionibinsrio
Raspunsul Federatiei de Fotbal din Croatia

Make money by posting ads online on facebook "Suntem socati de decizia FIFA. Vom sustine pe deplin jucatorul in apelul pe care il va depune, dar trebuie sa fim cinstiti si sa recunoastem ca aceasta sanctiune inseamna ca nu va putea juca la CM din Brazilia", a declarat presedintele HNS, Damir Vrbanovic.

corsi gratuiti per trading In data de 19 noiembrie, dupa calificarea Croatiei la CM (dupa barajul cu Islanda), Josip Simunic si fanii croati au scandat sloganuri pronaziste.

binäre optionen frank herold FIFA l-a suspendat pret de zece partide pe fundasul in varsta de 35 de ani, Simonic urmand sa rateze astfel prezenta la CM din vara anului viitor.

Sursa: hotnews

titantrade com experiences Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-16228341-josip-simunic-croatia-rata-din-brazilia-pentru-scandat-sloganuri-fasciste.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Bhe has a good point 0 Buy Tadalafil Oral Strips USA trading on line forum restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri