Menu

Dan Petrescu, frustrat dupa esecul lui Dinamo: Scorul nu reflecta realitatea

http://locallylaid.com/le-opzipni-binarie-sono-ancora-bloccate.pdf le opzipni binarie sono ancora bloccate Dan Petrescu este suparat dupa esecul echipei sale, Dinamo Moscova, in campionatul Rusiei, in marele derbi al Moscovei cu Lokomotiv, scor 0-1, meci disputat duminica la pranz.

Singurul gol al meciului a fost marcat de N'Doye in minutul 65, romanul George Florescu ramanand pe banca de rezerve la Dinamo.

buy tastylia oral strips online no prescription' Petrescu s-a plans dupa joc ca scorul nu a reflectat realitatea din teren: "Voiam sa urcam mai mult in clasament, acest meci ne permitea, dar am pierdut o buna ocazie de a ne apropia de liderul la zi.

opzioni binarie vietate Din pacate, noi am pierdut multe puncte in astfel de meciuri importante, cu miza. Ne-am pregatit bine pentru meciul de fata, le-am explicat jucatorilor care sunt punctele forte ale adversarului, dar a fost necesara o greseala pentru a strica totul. Scorul nu reflecta realitatea din teren.", declara suparat "SuperDan" dupa meci, la conferinta de presa.

iq option serio Acest meci a facut parte din etapa cu numarul 17 a campionatului rus.

segnali opzoni binarie In urma acestei infrangeri, in Rusia, Dinamo Moscova a ramas pe locul sase in clasament, cu 29 de puncte.

demoopzioni binarie D.A.

ähnliche apps wie bdswiss Sursa: ziare.com

opzioni binarie 60 sec Citeste mai mult http://www.ziare.com/dan-petrescu/stiri-dan-petrescu/dan-petrescu-frustrat-dupa-esecul-lui-dinamo-scorul-nu-reflecta-realitatea-1269529

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binär option erfahrung 0 buy Revia online in Miami Gardens Florida demo poweroption restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri