Menu

Messi a primit Gheata de Aur pentru a treia oară, un record

Tastylia Tadalafild14 Oral Strips Without Prescription Messi a primit Gheata de Aur pentru a treia oară, un record

Currency trading firms vancouver Atacantul argentinian al formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, s-a declarat "foarte fericit", miercuri, la primirea pentru a treia oară, un record, a trofeului "Gheata de Aur", care recompensează cel mai bun marcator într-un campionat european sezonul trecut.

binärhandel Messi a primit Gheata de Aur. "Sunt foarte fericit, este un premiu tare frumos. Este o recunoaştere pentru vestiar şi pentru tot ce a făcut echipa în acest an", a declarat jucătorul în cadrul unei ceremonii la Barcelona.

notizie su opzioni binarie Datorită celor 46 de goluri marcate în 32 de meciuri în ediţia 2012/2013 a campionatului Spaniei, Lionel Messi a devenit astfel primul jucător care primeşte Gheata de Aur a treia oară, după cele din 2010 şi 2012.

guadagnate con iq option Messi a primit trofeul din partea fostului jucător bulgar al FC Barcelona, Hristo Stoicikov, în prezenţa coechipierilor săi, Carles Puyol, Gerard Piqué, Cesc Fabregas, Xavi Hernandez şi antrenorului Gerardo Martino.

binär optionen erfahrungen Cvadruplu câştigător al Balonului de Aur (2009, 2010, 2011, 2012), Lionel Messi a suferit o ruptură musculară în urmă cu zece zile şi va fi indisponibil între şase şi opt săptămâni.

Finpecia depression side effects Sursa: rtv.net

opzioni binarie eur chf Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/messi-a-primit-gheata-de-aur-pentru-a-treia-oara-un-record_109988.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri