Menu

Olaroiu scapa de amenda si castiga litigiul cu arabii

Benifits of working from home Olaroiu scapa de amenda si castiga litigiul cu arabii

iq option binarywatchdog Antrenorul roman Cosmin Olaroiu a scapat de amenda de 500.000 de euro, dictata de Federatia din Emiratele Arabe Unite, dupa ce in vara romanul a rupt unilateral contractul pe care il avea cu echipa Al Ain.

In plus, Olaroiu, fost antrenor la Steaua, a castigat chiar litigiul cu fostul sau club, iar presedintele lui Al Ahli, actuala sa formatie, i-a luat apararea.

best online trading site Seicul Abdullah Saeed Al Naboodah este numele presedintelui lui Olaroiu, care spunea in apararea romanului ca urmarirea penala, arestarea si expulzarea romanului din fotbalul arab nu pot fi decat minciuni.

tutto sulle opzioni binarie senza rischi Al Ahli se afla detasat pe primul loc in campionatul Emiratelor Arabe Unite, cu 6 victorii din 6 meciuri si tot cu 6 puncte in fata locului secund.

binäre optionen welchen broker Olaroiu a plecat in aceasta vara la Al Ahli, dupa mai multi ani petrecuti la Al Ain.

Sursa: ziare.com

binäre optionen tageschart opzioni binarie con minimo deposito di 20 euro Citeste mai mult http://www.ziare.com/cosmin-olaroiu/stiri-cosmin-olaroiu/olaroiu-scapa-de-amenda-si-castiga-litigiul-cu-arabii-1268327

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

iq option opinioni negative 0 opzioni binarie trade minimo stanozolol tabletki skutki uboczne restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri