Menu

Vlad Chiricheş în The Guardian: Ştiţi, România nu e o ţară mare

backtesting trading strategies in r Vlad Chiricheş în The Guardian: Ştiţi, România nu e o ţară mare

opciones financieras youtube www cedarfinan Vlad Chiricheş s-a acomodat în Anglia. "Au fost câteva complicaţii la început cu transferul la Steaua, dar e bine că s-a rezolvat şi acum sînt aici. Asta e în trecut. E bine pentru mine să joc la Tottenham, pentru... nu ştiu, educaţia mea. Situaţia s-a îmbunătăţit. Le tot spuneam că vreau să plec, vreau să plec. Meritam asta. Când eşti atât de aproape de un club mare şi ceva se întîmplă în sens negativ trebuie să faci ceva.

buy Lyrica uk Am jucat pentru echipe mici, apoi la Steaua, care e o echipă mare, acum la Spurs, care e cel mai important pas din cariera mea. Cred că avem suficientă calitate pentru a ne bate la titlu şi îmi doresc ca, meci de meci, să joc mai bine şi mai bine", spune Chiricheş.

"Întrebat dacă este o mare mîndrie pentru el să fie căpitanul naţionalei, fundaşul de 23 de ani a dat din umeri şi a răspuns: «Da, sigur, dar ştiţi, România nu e o ţară mare»", mai scrie generisk Viagra billigt The Guardian Strattera pris , citat de buy Pregabalin 300 mg cheap gsp.ro.

Sursa: rtv.net

stock options holding period Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/vlad-chiriches-in-the-guardian-stiti-romania-nu-e-o-tara-mare_106377.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

opzioni in borsa come guadagnare 0 binäre optionen kalender binere optionen liste restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri