Menu

Nicolita a castigat duelul romanilor, cu Mutu si Popescu

60 sekunden handel Nicolita a castigat duelul romanilor, cu Mutu si Popescu

binaire opties ig markets In Franta a avut loc un alt duel al romanilor, in jocul Ajaccio - Nantes, intre Mutu si Popescu, pe de o parte si Banel Nicolita, de cealalta.

A avut castig de cauza echipa lui Banel, FC Nantes, care a castigat cu 1-0 pe terenul gazdelor din Corsica. Banel a fost folosit titular si a ratat prima ocazie a partidei.

binäre optionen ioption Stefan Popescu a fost titular si el, chiar integralist, pentru Ajaccio, iar Mutu a intrat din minutul 35, fiind omul care a ratat marile ocazii ale meciului, in special una, in prelungiri, care putea insemna golul egalizator.

top 10 binary option platforms Si alti romani au jucat in acest week-end in Franta, Dan Nistor a intrat pentru Evian in minutul 73 al jocului cu Guingamp, pierdut de echipa sa cu 2-1.

recensioni piattaforme trading binario Keseru a jucat si el pentru Bastia, in minutul 56 al jocului cu PSG, pierdut de trupa din Corsica, scor 0-4.

notizie su opzioni binarie Aurelian Chitu nu a fost folosit in Rennes - Valenciennes 2-2.

le operazioni sulle operazioni binarie trade Sursa: ziare.com

binary options compound calculator Citeste mai mult http://www.ziare.com/banel-nicolita/stiri-banel-nicolita/nicolita-a-castigat-duelul-romanilor-cu-mutu-si-popescu-1263531

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://www.remedy-stores.com/?straysjatina=opzioni-binarie-%C3%A8-come-la-vecchia-catena-di-sant-antonio&22f=ac opzioni binarie è come la vecchia catena di sant antonio 0 http://www.divestit.com.au/?parasyk=investire-in-ozioni-binarie&be7=82 investire in ozioni binarie sell to make money restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri