Menu

Dorinel Munteanu a fost dat afară de la Kuban Kranodar

zantrio trading signals Dorinel Munteanu a obţinut doar trei victorii pe banca lui Kuban Krasnodar, începând cu data de 1 august, motiv pentru care a fost dat afară de la echipa unde activează Gigel Bucur.

binär optionen testkonto Mai puţin de două luni şi jumătate a rezistat Dorinel Munteanu pe banca tehnică a lui Kuban Krasnodar, aventura "Neamţului" în Rusia încheindu-se după doar 12 etape.

iq option erfahrungen Echipa se află în jumătatea a doua a clasamentului, cu doar 3 victorii şi 14 puncte, fapt ce i-a nemulţumit pe oficialii clubului. În plus, aceştia sunt dezamăgiţi şi de startul prost din grupele Ligii Europa, Kuban pierzând cu 0-2 atât cu St. Gallen, cât şi cu Valencia. Sâmbătă, Dorinel Munteanu a fost înştiinţat că duminica viitoare, pe 20 octombrie, nu va ma sta pe banca tehnică, la meciul cu Dinamo Moscova.

binary trading demokonto ohne anmeldung Informaţia a fost confirmată şi de agentul românului, Leonid Istrati, care a declarat pentru rsport.ru: " anyoption com Da, am primit această veste neplăcută. Kuban a rupt mai devreme contractul cu Dorinel Munteanu".

buy tastylia online Munteanu a mai avut o experienţă neplăcută în Rusia, în primăvara acestui an el retrogradând în liga secundă cu Mordovia Saransk.

http://locallylaid.com/swis-operazione-binarie.pdf swis operazione binarie Sursa: rtv.net

alman forex sinyalleri Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/dorinel-munteanu-a-fost-dat-afara-de-la-kuban-kranodar_102484.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binary options trading strategy youtube 0 opzioni binarie range http://www.kenyadialogue.com/?selena=trading-121&eed=7f trading 121 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri