Menu

Mircea Rednic s-a reîntors în prima ligă din Belgia. Va antrena echipa de pe locul 8

binäre optionen strategie seriös Mircea Rednic s-a reîntors în prima ligă din Belgia. Va antrena echipa de pe locul 8

Tastylia Australia Tehnicianul Mircea Rednic a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor al echipei KAA Gent, ocupanta locului opt în campionatului Belgiei, informează site-ul oficial al clubului belgian.

trading 60 secondi opzioni binarie 50euro di iscrizione Mircea Rednic îi succede în funcţia de antrenor al grupării KAA Gent lui Victor Fernandez, care a fost demis luni seară. Tehnicianul român a semnat cu echipa belgiană un contract până la finalul sezonului.

http://tukani.cz/?pimono=mejor-web-opciones-binarias&b74=d4 mejor web opciones binarias Rednic, în vârstă de 51 de ani, va fi ajutat de secundul său şi la Standard Liege, Peter Balette, dar şi de Manu Ferrera, de antrenorul portarilor, Jacky Munaron, şi de preparatorul fizic Stijn Matthys.

trading virtuale online " treading on line Avem toate condiţiile pentru a obţine performanţe. Avem infrastructură, suporteri şi jucători buni. Avem nevoie de disciplină tactică pentru a obţine rezultate", a declarat Mircea Rednic, citat de agenţia Mediafax.

opzioni binarie sul cellulare După nouă etape, Gent ocupă locul 8, cu 13 puncte. Fosta echipă pregătită de Rednic în Belgia, Standard Liege, este pe primul loc în campionat, cu punctaj maxim.

Sursa: rtv.net

ufficio informazioni forex Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/mircea-rednic-s-a-reintors-in-prima-liga-din-belgia-va-antrena-echipa-de-pe-locul-8_100699.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binär optionen erfahrungsberichte 0 option trading حسابات الفوركس التي تم إدارتها restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri