Menu

Astra Giurgiu, fără PRIME de la UEFA, pentru participarea în Europa League

Priligy without prescription mexico UEFA a decis suspendarea primelor pentru şase cluburi din cupele europene, între care şi Astra Giurgiu. Decizia nu este, totuşi, definitivă, urmând ca oficiali ai forului fotbalistic european să analizeze situaţia financiară a grupării.

binary option trading meaning Astra Giurgiu nu va primi bani de la UEFA pentru participarea în Europa League, până la clarificarea situaţiei financiare a clubului
Foto: astragiurgiu.ro

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=operatori-con-sede-italia-opzioni-binarie&8b1=10 operatori con sede italia opzioni binarie Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA (CFCB) a decis, vineri, ca primele pentru şase cluburi participante în cupele europene în acest sezon, între care şi Astra Giurgiu, să fie suspendate din considerente legate de fair-play-ul financiar.

buy Seroquel canada Primele pentru cluburile Astra, Metalurg Doneţk (Ucraina), Hajduk Split (Croaţia), HŠK Zrinjski (Bosnia-Herţegovina), Skonto FC (Letonia) şi Trabzonspor (Turcia) au fost suspendate în aşteptarea unei analize aprofundate.

xtrade opzioni binarie demo Conform exigenţelor ce figurează în regulamentul UEFA, privind acordarea licenţei cluburilor şi fair-play-ul financiar, grupările participante în competiţiile intercluburi în acest an ar fi trebuit să furnizeze informaţiile legate de toate restanţele la plăţi în 30 iunie 2013. "După ultima sa şedinţă, în septembrie 2013, CFCB a identificat, în şase cazuri, importante sume restante faţă de alte cluburi şi/sau faţă de personal sau faţă de administratori sociali sau fiscali", se arată pe site-ul UEFA.

stanozolol quais os efeitos colaterais Măsura de suspendare a primelor va rămâne în vigoare până când cluburile în cauză îşi vor rezolva problemele privind sumele restante sau până când o decizie finală va fi luată de camera de judecată a CFCB.

migliore app opzioni binarie Pe de altă parte, camera de investigaţii a CFCB a cerut altor 25 de cluburi informaţii suplimentare, grupările respective urmând să fie monitorizate în săptămânile următoare. "În total, 31 de cluburi au fost invitate să dea informaţii privind situaţia lor, la 30 septembrie 2013, în legătură cu plăţile restante", se menţionează în comunicatul UEFA.

Sursa: rtv.net

binäre optionen strategie ebook Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/astra-giurgiu-fara-prime-de-la-uefa-pentru-participarea-in-europa-league_98981.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

www auto binäres optionen trading com 0 bonus trading binäre optionen comdirect restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri