Menu

UEFA a facut schimbari importante in legatura cu calificarea in cupele europene

trading system testing software free Comitetul Executiv al UEFA a luat, vineri - la Dubrovnik, mai multe decizii in legatura cu participarea in cupele europene, sezonul 2015-2016. Astfel, echipele care vor pierde in finala Cupei nu se vor mai califica automat in Europa League, in cazul in care invingatoarea ar avea deja locul asigurat prin clasarea in campionat, informeaza gsp.ro. Decizii luate de UEFA:

* Echipele care vor pierde in finala Cupei nu se vor mai califica automat in Europa League, in cazul in care invingatoare ar avea deja locul asigurat prin clasarea in campionat. Locul va fi acordat formatiei care va termina pe cel mai bun loc non-european in campionatul intern.

binary option twitter * Castigatoarea Europa League va participa automat in grupele Champions League in viitorul sezon, indiferent de locul ocupat in intrecerea interna.

sildenafil för kvinnor * Din sezonul viitor al cupelor europene vom vedea echipe din Gibraltar, noul membru UEFA (in Champions League, dar si in Europa League).

binäre optionen strategie rsi * De asemenea, UEFA a modificat ziua disputarii Supercupei Europei: se va juca martea (se disputa in ziua de vineri) - se va disputa la Cardiff, pe 12 august 2014.

purchase Priligy online no membership Sursa: hotnews

ويكي تداول الفوركس http://swazilandforum.com/?n=migliori-investitori-opzioni-binarie-italiani migliori investitori opzioni binarie italiani Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-15617262-uefa-facut-schimbari-importante-legatura-calificarea-cupele-europene.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

recensioni forex broker 0 trucco opzioni binarie 60 secondi beste plattform für binäre optionen restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri