Menu

Torje va fi prezentat la Espanyol: Nu m-au interesat banii, n-am stat pe gânduri nicio clipă

وسيط فوركس ecn Torje va fi prezentat la Espanyol: Nu m-au interesat banii, n-am stat pe gânduri nicio clipă

le opzione one touch che probabilità hanno vincita Internaţionalul român Gabriel Torje va efectua vizita medicală, joi, la Clinica Creu Blanca din Barcelona, iar la ora 17,00 (ora României) va fi prezentat oficial de clubul Espanyol la stadionul Cornella-El Prat, potrivit Agerpres.

binary options questions Torje a jucat şi sezonul trecut în Primera Division, dar la Granada
Foto: rcdespanyol.com

binarias demostración După prezentarea lui Gabi Torje în cadrul unei conferinţe de presă, jucătorul român va avea primul contact cu fanii echipei catalane. Torje va purta tricoul cu numărul 20.

La sosirea la Barcelona, după meciurile echipei naţionale, Torje a declarat că nu s-ar fi gândit niciun moment că va ajunge la formaţia spaniolă.

" opzioni binarie deposito 100 euro Sunt foarte fericit că am semnat cu un club mare, istoric. Nu vrea să demonstrez nimic, dar voi juca şi voi lupta în fiecare meci", a declarat la sosire jucătorul român.

Gabriel Torje s-a arătat foarte optimist cu privire la şansele echipei şi nu a ezitat să sublinieze faptul că " migliori autopzionibinarie mercati emergenti Espanyol este o echipă mare şi cred că putem ajunge în Europa. Ştiu liga spaniolă şi sper să am şansa să joc mult mai mult decât am făcut-o până acum".

În ceea ce priveşte decizia sa de a juca la Espanyol, Torje a explicat: " skatt på binära optioner Nu am stat pe gânduri nicio clipă. Directorul sportiv de la Udinese mi-a spus că am o oportunitate de a veni aici şi eu am fost de acord. Nu m-au interesat banii sau orice altceva. Singurul lucru care m-a interesat este de a juca la club cu tradiţie şi istorie".

Sursa: rtv.net

http://paginas-web.mx/?yoga=online-currency-rates online currency rates Citeste mai mult http://www.rtv.net/torje-va-fi-prezentat-la-espanyol-nu-m-au-interesat-banii-n-am-stat-pe-ganduri-nicio-clipa_97651.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

strategia opzioni binarie one touch 0 strategie di trading binario Unemployment and part time work ny restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri