Menu

Anelka a renuntat, din senin, la fotbal

buy Viagra online sweden Anelka a renuntat, din senin, la fotbal

opções binárias metodo Atacantul francez Nicolas Anelka a parasit antrenamentul de joi al echipei West Bromwich Albion, socand conducerea clubului dupa ce a spus ca se retrage din activitatea activa de fotbalist.

Francezul de 34 de ani a venit la WBA, echipa la care evolueaza si romanul Gabriel Tamas, in urma cu 49 de zile, jucand in prima etapa a Premier League, scrie The Independent

principios de todo sistema de comercio Nu se cunosc inca adevaratele cauze ale deciziei lui Anelka, de la club vorbindu-se de o "drama personala a fotbalistului".

qualitative research sig outstanding dissertation award Conducerea clubului a anuntat deja ca Anelka nu se va afla in lotul care va disputa meciul din etapa a 2-a a campionatul englez de fotbal, cu Everton. Ciudat este ca aceasta renuntare a lui Anelka nu era anuntata de nimic, el fiind chiar unul dintre jucatori pe care WBA se baza in acest sezon.

http://mksplumbing.com.au/?sese=master-binary-options&238=12 master binary options Sursa: ziare.com

Work online from home and get paid dollars binär option avanza Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/anelka-a-renuntat-din-senin-la-fotbal-1252974

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Binary option experience platforms 0 binary options license cyprus Esl online teaching jobs restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri