Menu

Messi cere un salariu mai mare la Barcelona

opzioni binarie con soldi virtuali Messi cere un salariu mai mare la Barcelona

buy tastylia (tadalafil) Celebrul fotbalist argentinian isi doreste un salariu mai bun la Barcelona, si asta la doar cateva luni de la semnarea prelungirii contractului cu clubul catalan.

In acest moment, argentinianul incaseaza un salariu fabulos de 15 milioane de euro pe an de la clubul catalan.

opzioni binarie con 10 trade gratis Presa spaniola a aflat acest amanunt foarte interesant, Messi fiind oricum, si la aceasta ora, unul dintre cei mai bine platiti sportivi de pe planeta.

opcje binarne to ściema La salariul lui Messi se adauga bonusuri de performanta in valoare de aproape 2 milioane de euro. In plus, contractele de publicitate ii aduc superstarului Messi si alte 15 milioane de euro anual.

Tastylia italy Astfel, cu aproximativ 32 de milioane de euro castigate pe an, argentinianul este in top 10 al celor mai bine platiti sportivi din lume, conform Forbes.

demo prova option time D.A.

binär optionen plattformen Sursa: ziare.com

binäre optionen 60 sekunden demo Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/messi-cere-un-salariu-mai-mare-la-barcelona-1249763

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://generalclad.com/?serebro=%C3%A8-binario-opzione-di-scambio-legale-in-Australia&ae2=b1 è binario opzione di scambio legale in Australia 0 segnali opzioni binarie opinioni binary options winning martingale restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri