Menu

Un fost antrenor al lui Real Madrid da de pamant cu doi romani

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-217640.html binäre optionen ab 5 euro ka John Toshack, antrenorul care in urma cu mai bine de 20 de ani a castigat titlul cu Real Madrid, i-a atacat pe fotbalistii romani Adrian Pit si Adrian Scarlatache.

Toshack a demisionat din functia de antrenor principal al lui Khazar Lankaran, dupa ce echipa azera a fost invinsa in Europa League cu 8-0 de Maccabi Haifa.

http://tukani.cz/?pimono=opciones-binarias-put&62a=58 opciones binarias put Inainte sa-si dea demisia, Toshack a solicitat in scris conducerii lui Khazar sa scape de fotbalistii romani si de ceilalti straini.

binariopcion "Am un prestigiu in fotbalul mondial, am condus staruri. Strainii de la Khazar trebuiau sa fie un exemplu pentru fotbalistii locali, dar ei nu au facut decat sa se gandeasca la banii buni pe care ii castiga, ca au un stil de viata ridicat, iar cand au intrat pe teren n-au aratat nimic. In plus, i-au influentat negativ pe fotbalistii locali", a spus Toshack.

ioption online binary option Conducerea lui Khazar Lankaran s-a miscat rapid, iar Adrian Pit a fost dat afara, alaturi de un fost stelist, Eder Bonfim.

binäre optionen roboter erfahrungen In zilele urmatoare este asteptat ca si Adrian Scarlatache sa fie pus pe liber.

http://www.omod.no/?demobilizaciya=bin%C3%A4re-optionen-iq&53d=11 binäre optionen iq C.S.

iqoption demo login Sursa: ziare.com

que es un sistema de comercio Citeste mai mult http://www.ziare.com/real-madrid/transferuri/un-fost-antrenor-al-lui-real-madrid-da-de-pamant-cu-doi-romani-1248258

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 http://statusme.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url='" binary trading delle opzioni facile Buy Tadalafil Tastylia Oral Strips Usa restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri