Menu

Fundasul Cristian Sapunaru a semnat pe trei sezoane cu Elche

binäre optionen seriös Fundasul Cristian Sapunaru a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea Elche, a anuntat clubul spaniol, pe site-ul oficial, preluat de Mediafax.

Sapunaru este a opta achizitie a echipei Elche, dupa Tono Rodriguez (Granada), David Lomban (Barcelona B), Domingo Cisma (Atletico de Madrid), Miroslav Stevanovic (Sevilla), Manu del Moral (Sevilla), Ruben Perez (Atletico de Madrid) si Alberto Botia (Sevilla).

liste opzioni binari a un minuto Potrivit alicanteactualidad.com, Cristian Sapunaru va avea salariul de 800.000 de euro in primul sezon si de 1,2 milioane de euro in al doilea si in al treilea.

binäre optionen 100 strategie Cristian Sapunaru a evoluat in sezonul trecut tot in Spania, la Real Zaragoza, pentru care a disputat 29 de partide si a marcat doua goluri.

corsi per fare trading In 17 iulie, presa din Spania a scris ca Sapunaru urma sa semneze un contract pe trei sezoane cu Elche. Ulterior, fundasul a cerut un ragaz de cateva zile pentru a-si convinge sotia sa fie de acord cu transferul sau in Spania.

opzioni binarie con 10 minimo deposito Sursa: hotnews

commissioni bassissime opzioni binarie Viagra billig bestellen Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-15261459-fundasul-cristian-sapunaru-semnat-trei-sezoane-elche.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binäre optionen traden mit deutschegarantie seriös 0 redwood options broker review strategia opzioni binarie con adx restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri